PROEFPLAATSING
Heeft u interesse in een Snackmoments automaat en bent u benieuwd hoe het werkt? Dan heeft u de gelegenheid met een proefplaatsing onze dienstverlening uit te proberen!
Waarom een proefplaatsing? De automaat is toch gratis en zonder verplichtingen?

De Snacky en Eurosnacky automaten plaatsen wij graag zonder kosten en contractverplichtingen in uw bedrijf. Na minimaal drie maanden zullen we samen met u evalueren of de aangeboden voorziening aan uw wensen voldoet en rendabel is.

Een proefplaatsing van één van de overige zoetwaren-, frisdrank- of combinatieautomaten biedt U en Snackmoments de ideale gelegenheid om het nut, de samenwerking en de kwaliteit van de dienstverlening te beoordelen. Met een intakegesprek met één onze regiomedewerkers of onze national accountmanager kunnen we samen beoordelen welke zoetwaren en/of frisdrankautomaat het meest geschikt voor uw organisatie zou kunnen zijn.

Vraag een proefplaatsing aan!

  Contactgegevens
*Bedrijfsnaam
*Contactpersoon
*Adres
*Postcode / *Plaats
*Telefoonnummer
Faxnummer
*E-mail
Aantal medewerkers
Bezoekers  
Voorkeur automaat
Huidige vending automaten
Geen Zoetwaren Frisdrank Warme dranken
  Overige nl:
Vragen/opmerkingen
Captcha (neem de code over)
   
*Verplichte velden

Informatie over proefplaatsingen kunt u ook schriftelijk opvragen via Postbus 7189, 5605 JD Eindhoven.
U heeft tevens de mogelijkheid in onze showroom de automaten te bekijken. Het adres van de showroom is Looyenbeemd 1 in Eindhoven.

 

Snacky snoepautomaat Niki combinatie automaat Eurosnacky snoepautomaat Maxima combinatie automaat

blikjesautomaten snoepautomaten drankautomaat cola-automaat snoepautomaat drankautomaten snackautomaten blikjesautomaat frisdrank-automaat vendingautomaat cola-automaten verkoopautomaat frisdrankautomaat vendingautomaten frisdrank-automaten zoetwarenautomaat zoetwarenautomaten verkoopautomaten snackautomaat frisdrankautomaten